Kategorie przepisów

Sos pieczarkowo-paprykowy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obrane pieczarki pokroić na mniejsze kawałki, opłukać, wrzucić na rozgrzane masło, dodać cebulę pokrojoną w kostkę, sól, pieprz i dusić koło 15 minut uzupełniając wyparowaną wodę. Z umytej papryki usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę i dodać do pieczarek, dusić do miękkości składników. Dodać ketchup, wymieszać zagęścić mąką rozmieszaną ze śmietaną, wsypać oregano, ewentualnie jeszcze sól lub pieprz.

Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2264
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Sos pieczarkowo-paprykowy
lena#

Dodane przez:

lena

2009-03-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sos tzatziki

Sos tzatziki

tycjanowa#

Dodane przez:

tycjanowa

2010-12-15
Sos błyskawiczny

Sos błyskawiczny

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-15
Majonez

Majonez

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-22
Czerwony sos majonezowy

Czerwony sos majonezowy

kasandra6#

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-22

Komentarze

Do przepisu na: Sos pieczarkowo-paprykowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014