Kategorie przepisów

Sos pomarańczowy do mięs

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pomarańcze wycisnąć. Wszystkie składniki razem wymieszać, zagotować.

PO upieczeniu mięsa (dobrze gdy wcześniej jest natarte czosnkiem) polewać sosem.
Polecam jest wyśmienity!
Ocena przepisu: 4 (2 gł.)
Wyświetlenia: 3647
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sos śmietankowo-ziołowy

Sos śmietankowo-ziołowy

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2008-12-30
Sos np. do gołąbków

Sos np. do gołąbków

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2008-12-31
Sos II

Sos II

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2008-12-31
Sos salatkowy

Sos salatkowy

mrozluk#

Dodane przez:

mrozluk

2009-02-18

Komentarze

Do przepisu na: Sos pomarańczowy do mięs

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014