Kategorie przepisów

Spód bezowy

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ubite białko połączyć z pozostałymi składnikami i wylać na wyłożoną pergaminem blachę i piec 2 godziny w temperaturze 100 stopni i pozostawić w piekarniku na przynajmniej godzinę.
Ocena przepisu: 2 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1887
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Adwokatki

Adwokatki

Bozenka16#

Dodane przez:

Bozenka16

2010-01-08
Rumowe cycki teściowej

Rumowe cycki teściowej

Bozenka16#

Dodane przez:

Bozenka16

2010-01-08
Miodownik z kremem budyniowo-śmietanowym

Miodownik z kremem budyniowo-śmietanowym

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-09
Część ciasta - miodownik z kremem
Masa budyniowa do ptysi

Masa budyniowa do ptysi

Bozenka16#

Dodane przez:

Bozenka16

2010-01-09

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Spód bezowy

2010-01-14 07:40:00

http://kuchnia.gery.pl/tort-florentynski.html

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014