Kategorie przepisów

Surówka z białej kapusty i selera

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę dokładnie myjemy i szatkujemy nożem. Marchew i seler obieramy, dokładnie myjemy, po czym na tarce do jarzyn ścieramy (średnio grubo). Cebulę kroimy w drobna kostkę.

Wszystkie warzywa mieszamy ze sobą, solimy i posypujemy kolendrą. Następnie ugniatamy to wszystko ręką, przekładamy do niewielkiego naczynia i przykrywamy talerzykiem a na talerzyk kładziemy coś ciężkiego. Odstawiamy na 3 godziny.
Ocena przepisu: 2 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1954
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Lekka surówka Ani

Lekka surówka Ani

nesa#

Dodane przez:

nesa

2009-06-23
Surówka rzodkiewkowo-śmietanowa
Surówka jabłkowo-porowa

Surówka jabłkowo-porowa

nesa#

Dodane przez:

nesa

2010-03-09

Komentarze

Do przepisu na: Surówka z białej kapusty i selera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014