Kategorie przepisów

Szczupak pieczony w foli z ziołami

Składniki

Sposób przyrządzenia

Szczupaka posolić natrzeć , oregano solą, pieprzem posmarować olejem. Masło utrzeć z solą , wymieszać z posiekaną natką pietruszki , włożyć do brzucha szczupaka, zawinąć w folię aluminiową. Zamknąć szczelnie i włożyć do uprzednio nagrzanego piekarnika. Piec ok. 55 minut w temp. 190 st. C. Smacznego.
Ocena przepisu: 4 (5 gł.)
Wyświetlenia: 9472
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Szczupak po staropolsku

Szczupak po staropolsku

goska239#

Dodane przez:

goska239

2013-12-11
Szczupak po staropolsku

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Szczupak pieczony w foli z ziołami

!pol#

!pol

2011-03-26 20:52:22

jak byś dołożyła jeszcze kilka ząbków czosnku i sok plus skórka z cytryny to było by boskie .
!pol#

!pol

2011-03-26 20:19:57

jak byś dołożyła jeszcze kilka ząbków czosnku i sok plus skórka z cytryny to było by boskie .

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014