73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Przepis na Sznycel z kapusty białej

Składniki

Sznycel z kapusty białej - jak zrobić

Kapustę oczyścić, podzielić na połowę, włożyć do wrzącej, osolonej wody z dodatkiem cukru i gotować krótko, aby pozostała chrupiąca.

Osączyć, ostudzić, podzielić na cząstki, oprószyć pieprzem, obtoczyć w mące, rozmąconym jaju i tartej bułce. Smażyć na gorącym tłuszczu na jasnozłoty kolor.

Podawać z ziemniakami, sosem grzybowym i surówką z pomidorów.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1502
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Jaja sadzone

Jaja sadzone

eureka

Dodane przez:

eureka

2009-02-25
Jaja sadzone
Jajecznica

Jajecznica

eureka

Dodane przez:

eureka

2009-02-25
Jajecznica
Marchew oprószana

Marchew oprószana

eureka

Dodane przez:

eureka

2010-04-18
Kotlety z ziemniaków

Kotlety z ziemniaków

eureka

Dodane przez:

eureka

2009-03-17

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Sznycel z kapusty białej

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017