Kategorie przepisów

Przepis na Sznycelki

Składniki

Sznycelki - jak zrobić

Bułki namoczyć, odcisnąć. Mięso, ser, bułki, jajko i sezam wyrobić na jednolitą masę, doprawić do smaku solą i pieprzem. Smażyć na złoty kolor.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 854
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Szynka surowa wędzona gotowana

Szynka surowa wędzona gotowana

eureka

Dodane przez:

eureka

2015-11-20
Szynka surowa wędzona gotowana
Bułczanka

Bułczanka

eureka

Dodane przez:

eureka

2013-05-02
Gulasz Wieprzowy

Gulasz Wieprzowy

milata

Dodane przez:

milata

2010-11-21

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Sznycelki

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2016