Kategorie przepisów

Przepis na Sznycle z kaszą

Składniki

Sznycle z kaszą - jak zrobić

Ugotować kaszę (20-25 min.). Zmielić mięso i kaszę, podsmażyć cebulkę na maśle i dodać ją do mięsa, oraz sól, pieprz, jajko. Uformować sznycle, obtoczyć w mące i na końcu w jajku, dać na patelnię i obsmażyć. Podawać z sosem pieczarkowym i surówką z kapusty kiszonej lub pekińskiej.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 1827
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 5min.
Czas przygotowania: 5 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Gołąbki z ryżem i mięsem

Gołąbki z ryżem i mięsem

Justine

Dodane przez:

Justine

2008-11-06
Ryż na sypko

Ryż na sypko

Justine

Dodane przez:

Justine

2011-04-01

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Sznycle z kaszą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017