73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Przepis na Szpinak po mediolańsku

Składniki

Szpinak po mediolańsku - jak zrobić

Odgotować szpinak przez 5 minut. Odcedzić, na patelni rozpuścić masło, dodać szpinak, pinoli i posypcie gałką, jak trzeba to posolić. Smażyć przez 15 minut.
Ocena przepisu: 3 (2 gł.)
Wyświetlenia: 1517
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Szpinak po mediolańsku
aga77

Dodane przez:

aga77

2009-11-16
Szpinak po mediolańsku
Szpinak po mediolańsku
Marcela

Dodane przez:

Marcela

2011-01-31
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Kanapki zawijane z chleba tostowego

Kanapki zawijane z chleba tostowego

aga77

Dodane przez:

aga77

2009-11-16
Kanapki zawijane z chleba tostowego
Tortellini masło i szałwia

Tortellini masło i szałwia

aga77

Dodane przez:

aga77

2009-11-16
Tortellini masło i szałwia
Krokieciki ziemniaczane

Krokieciki ziemniaczane

aga77

Dodane przez:

aga77

2009-11-17
Krokieciki ziemniaczane
Sałata mieszana aromatyczna

Sałata mieszana aromatyczna

aga77

Dodane przez:

aga77

2009-11-17
Sałata mieszana aromatyczna

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Szpinak po mediolańsku

2010-01-21 10:06:43

koniecznie czosnek.

2010-01-21 10:06:24

koniecznie czosnek.

2010-01-20 22:56:16

można dodać jeszcze czosnek

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017