Kategorie przepisów

Szybka masa kaimakowa

Składniki

Sposób przyrządzenia

Margarynę roztopić w rondelku. Dodać mleko w proszku, a następnie cukier.Gotować na małym ogniu do momentu połączenia się składników. Dodać żółtka i szybko rozetrzeć. Letnią masą przekładać wafle.
Ocena przepisu: 2 (2 gł.)
Wyświetlenia: 1415
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1dni
Czas przygotowania: 1 dni
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Wafle

Wafle

korkol#

Dodane przez:

korkol

2010-01-04
wafle
Masa z galaretką do wafla.

Masa z galaretką do wafla.

korkol#

Dodane przez:

korkol

2010-10-05
Wafle mleczne

Wafle mleczne

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2009-03-20
Wafle śmietankowo-morelowe

Wafle śmietankowo-morelowe

marchewka#

Dodane przez:

marchewka

2010-01-22

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Szybka masa kaimakowa

2012-02-29 17:54:59

Na ile wafli starcza przepis? czy to na jedna paczke?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014