Kategorie przepisów

Tatar z łososia

Opis

Tatar jest bardzo delikatny (i w zasadzie tylko to go różni od wołowego), niesamowicie wykwintny. Idealnie smakuje razem z bagietką z odrobiną masła. Serdecznie polecam!
Koszt. ok 15 zł.
Bardzo prosty w przygotowaniu.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Surowy filet z łososia zmielić w maszynce do mięsa. Ogórki konserwowe i cebulę należy obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Łososia wraz z ogórkami i cebulą należy połączyć. Dodać surowe jajko i wymieszać z tatarem, widelcem. Do smaku dodać ok. 1,5 łyżki magi oraz do smaku pieprz i sól. Smacznego!

Ocena przepisu: 4 (5 gł.)
Wyświetlenia: 9711
Ile porcji: 2
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Tatar z łososia
Opolanka#

Dodane przez:

Opolanka

2011-01-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Jajka sadzone na wędzonym łososiu

Jajka sadzone na wędzonym łososiu

#

Dodane przez:

2010-02-03
Pieczony łosoś

Pieczony łosoś

#

Dodane przez:

2008-12-19
Dietetyczne co nieco

Dietetyczne co nieco

jotka#

Dodane przez:

jotka

2008-09-07
Łosoś pieczony

Łosoś pieczony

marcia83#

Dodane przez:

marcia83

2008-12-19

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Tatar z łososia

!halszka#

!halszka

2011-12-12 15:41:46

Broń Boże maggi !
!karubek#

!karubek

2011-01-11 01:11:35

Łosoś mielony w maszynce to jak jajecznica zrobiona w malakserze.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014