Kategorie przepisów

Tatar z łososia z koperkiem

Opis

Szybkie, łatwe i eleganckie danie które z pewnością zachwyci gości i domowników swym wyjątkowym smakiem. Smacznego...

Składniki

Sposób przyrządzenia

Łososia drobno kroimy w kostkę nożem. Do pokrojonego łososia dodajemy pieprz, sól, koperek (najlepiej mrożony),czosnek oraz maggi doprawiając do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i wykładamy na półmisek dekorując koperkiem.
Ocena przepisu: 3 (8 gł.)
Wyświetlenia: 6199
Ile porcji: 8
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Tatar z łososia z koperkiem
cutemarta#

Dodane przez:

cutemarta

2007-01-23
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Łosoś lub Pstrąg smażony

Łosoś lub Pstrąg smażony

velle#

Dodane przez:

velle

2012-05-30
Sos tatarski do jajek lub łososia

Sos tatarski do jajek lub łososia

#

Dodane przez:

2009-06-16
Moja proporcja ogórków do cebuli :-)
Tatar z łososia

Tatar z łososia

Olcia#

Dodane przez:

Olcia

2011-01-31

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Tatar z łososia z koperkiem

!iplaneta@wp.pl#

!iplaneta@wp.pl

2008-05-08 15:52:00

Jaki łosoś wędzony czy surowy?
!kaytek#

!kaytek

2007-03-03 00:22:49

a gdzie cytrynka i odrobina cebulki do cholery?zamiast cytrynki odrobina octu balsamicznego...
!wiola#

!wiola

2007-02-11 20:24:57

Bardzo apetyczny przepis, spróbujemy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014