Kategorie przepisów

Wątroba wieprzowa

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wątrobę umyć, pokroić na kawałki nie grubsze niż 20 centymetrów i jeszcze raz dokładnie wypłukać. Cebulę pokroić na plasterki, podsmażyć na niewielkiej ilości oleju za złoty kolor. Wątrobę obtoczyć w mące i usmażyć na oleju. Po usmażeniu dodać do cebuli, wszystko jeszcze chwilkę razem poddusić.
Ocena przepisu: 5 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1744
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 40min.
Czas przygotowania: 40 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Wątroba wieprzowa
mala_mi33#

Dodane przez:

mala_mi33

2010-11-03

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Bitki w ostrym sosie

Bitki w ostrym sosie

malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2010-10-11
Pulpeciki

Pulpeciki

iziona#

Dodane przez:

iziona

2010-10-13
Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska

kuchareczka22#

Dodane przez:

kuchareczka22

2011-01-28
Schabowy inaczej

Schabowy inaczej

iziona#

Dodane przez:

iziona

2010-10-28

Komentarze

Do przepisu na: Wątroba wieprzowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014