Kategorie przepisów

Zalewa do ryb smażonych

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wszystkie składniki gotujemy razem. Zalewamy upieczoną rybę. Kładziemy plaster cytryny do słoika.
Ocena przepisu: 2 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1590
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zalewa do ryb smażonych
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-05-24
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sok z aronii

Sok z aronii

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2010-05-25
Jabłka duszone

Jabłka duszone

ANECIK1980#

Dodane przez:

ANECIK1980

2010-05-27

Komentarze

Do przepisu na: Zalewa do ryb smażonych

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014