Kategorie przepisów

Zalewa octowa do ryb

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule kroimy w plasterki. Wodę zagotowujemy wkładamy cebule i przyprawy gotujemy 2 minuty i dolewamy ocet i zagotowujemy. Gotową zalewą zalewamy ryby.
Ocena przepisu: 4 (5 gł.)
Wyświetlenia: 10576
Ile porcji: 1
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zalewa octowa do ryb
kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-06
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Sos pomidorowy

Sos pomidorowy

tuptus1991#

Dodane przez:

tuptus1991

2010-01-08
Syrop z kwiatów bzu

Syrop z kwiatów bzu

tuptus1991#

Dodane przez:

tuptus1991

2010-01-08
Baleron swojski

Baleron swojski

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-07

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zalewa octowa do ryb

!łukasz#

!łukasz

2012-02-21 21:15:47

przepis bdb ja wzbogaciłem go o olej

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014