Kategorie przepisów

Zalewa octowa do ryb smażonych

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wszystko razem zagotować, na końcu wrzucić cebulkę. Rybę zawsze zalewamy zimną zalewą.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 6337
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 10min.
Czas przygotowania: 10 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Ryba po grecku

Ryba po grecku

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-08-03
Grilowane dzwonki ze szczupaka z cebulką

Grilowane dzwonki ze szczupaka z cebulką

kolorowowkuchni#

Dodane przez:

kolorowowkuchni

2010-04-05
szczupak z grilla
Ryba po grecku trochę inna

Ryba po grecku trochę inna

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2010-04-05
Ryba w słodko kwaśnej pierzynce

Komentarze

Do przepisu na: Zalewa octowa do ryb smażonych

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014