Kategorie przepisów

Przepis na Żeberka tradycyjne

Składniki

przyprawy

Żeberka tradycyjne - jak zrobić

Żeberka umyć, osuszyć i osolić. Rozgrzać na patelni olej i masło i zrumienić na złoty kolor mięso z obu stron. Mięso podlewamy wodą, dodajemy pozostałe przyprawy i dusimy do miękkości. Przed podaniem odparować nadmiar wody.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2434
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Żeberka tradycyjne
Bozenka16

Dodane przez:

Bozenka16

2010-01-10
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Obiad dietetyczny

Obiad dietetyczny

kamila1957

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-10
Wieprzowy gulasz a'la węgierski
Kotlet mielony a'la pizza

Kotlet mielony a'la pizza

aseret

Dodane przez:

aseret

2010-01-15

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Żeberka tradycyjne

2010-01-18 08:49:59

Pod koniec smażenia posypać solą czosnkową,pycha.:))

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2015