Kategorie przepisów

Żeberka tradycyjne

Składniki

przyprawy

Sposób przyrządzenia

Żeberka umyć, osuszyć i osolić. Rozgrzać na patelni olej i masło i zrumienić na złoty kolor mięso z obu stron. Mięso podlewamy wodą, dodajemy pozostałe przyprawy i dusimy do miękkości. Przed podaniem odparować nadmiar wody.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 2249
Ile porcji: 3
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Żeberka tradycyjne
Bozenka16#

Dodane przez:

Bozenka16

2010-01-10

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Obiad dietetyczny

Obiad dietetyczny

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2010-01-10
Wieprzowy gulasz a'la węgierski
Kotlet mielony a'la pizza

Kotlet mielony a'la pizza

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-15

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Żeberka tradycyjne

2010-01-18 08:49:59

Pod koniec smażenia posypać solą czosnkową,pycha.:))

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014