Kategorie przepisów

Ziemniaki pire

Składniki

Sposób przyrządzenia

Obrane i pokrojone na pół ziemniaki wrzucić do garnka i wlać wody tak aby były zakryte i ugotować do miękkości i dodać sól. Gdy będą ugotowane dodać masło i mleko i wszystko razem rozbić tłuczkiem do ziemniaków i podawać gdy ziemniaki są gorące.
Ocena przepisu: 3 (6 gł.)
Wyświetlenia: 10801
Ile porcji: 5
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 15min.
Czas przygotowania: 75 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Pasta z ryby, ogórka, cebuli

Pasta z ryby, ogórka, cebuli

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-05
Pasta z ryby, ogórka i cebuli.
Pasta z kaszy gryczanej i ryby

Pasta z kaszy gryczanej i ryby

Danusia19671#

Dodane przez:

Danusia19671

2010-01-06
Pasta z kaszy grycznej i ryby
Pasta z jaj i cebuli

Pasta z jaj i cebuli

DOROTA-HA#

Dodane przez:

DOROTA-HA

2010-02-05

Komentarze

Do przepisu na: Ziemniaki pire

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014