Kategorie przepisów

Żołądki w sosie własnym

Składniki

Sposób przyrządzenia

Żołądki umyć, osączyć, włożyć na rozgrzany tłuszcz, cebulę pokroić w kostkę, zeszklić na tłuszczu razem z żołądkami, dodać sól, pieprz, podlać 2 szklankami wody, dodać majeranek i dusić do miękkości pod przykryciem, uzupełniając wyparowany płyn. Śmietanę wymieszać z mąką , zagęścić sos. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ocena przepisu: 4 (9 gł.)
Wyświetlenia: 21617
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Żołądki w sosie własnym
lena#

Dodane przez:

lena

2009-03-31
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 4 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Klops z jajkiem

Klops z jajkiem

ptychu#

Dodane przez:

ptychu

2009-04-12
Boczek wędzony

Boczek wędzony

aseret#

Dodane przez:

aseret

2009-03-25
Żeberka wykwintne

Żeberka wykwintne

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-11
Żeberka duszone

Żeberka duszone

aseret#

Dodane przez:

aseret

2010-01-26

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Żołądki w sosie własnym

!agaaa#

!agaaa

2011-07-02 10:45:08

Fajny , prosty przepis ,który często stosuję .
Sprawdzony w 100 % , także polecam .

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014