Kategorie przepisów

Zrazy w sosie pomidorowym

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso oprószyć solą i pieprzem, owinąć boczkiem, spiąć wykałaczką. Smażyć ok 7 min. Pomidora pokroić w kostkę, włożyć do naczynia, obłożyć masłem, dusić, aż się stopi. Sos przygotować w/g przepisu. Połączyć z pomidorem. Polać nim zrazy.
Ocena przepisu: 3 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1020
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 15min.
Czas przygotowania: 15 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Gotowana golonka

Gotowana golonka

Sabinka_balbinka#

Dodane przez:

Sabinka_balbinka

2010-03-09
Pieczarki z mięsem mielonym

Pieczarki z mięsem mielonym

anullka7#

Dodane przez:

anullka7

2009-11-17
Pieczarki z mięsem mielonym
Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

ewelcia1987#

Dodane przez:

ewelcia1987

2010-07-02
Bigos pyszny

Komentarze

Do przepisu na: Zrazy w sosie pomidorowym

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014