Kategorie przepisów

Zrazy wołowe

Składniki

Sposób przyrządzenia

Mięso rozbić na plastry i nasolić. Namoczoną i dobrze odciśniętą bułkę dobrze wymieszać z mieloną wieprzowiną i cebulą, przyprawić solą, pieprzem i uformować 8 knedelków. Na każdym płacie położyć plaster boczku, korniszon i 2 knedelki, zawinąć plaster i obwiązać nicią. Zrazy smażyć w maśle i podlewać wodą, dusić 90 minut na średnim ogniu.
Ocena przepisu: 2 (7 gł.)
Wyświetlenia: 2713
Ile porcji: 4
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zrazy wołowe
kuchareczka87#

Dodane przez:

kuchareczka87

2008-12-03
a to moje zrazy:)
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Holenderskie pączki

Holenderskie pączki

conip#

Dodane przez:

conip

2009-07-14
Grzanki chlebowe smażone

Grzanki chlebowe smażone

anna1978#

Dodane przez:

anna1978

2010-06-28

Komentarze

Do przepisu na: Zrazy wołowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014