Kategorie przepisów

Zupa kanadyjska

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ugotować wywar na kości, dodać mięso mielone (uformować małe kulki) pieczarki i pory pokrojone w półplastry, oraz przyprawy czyli sól, pieprz i vegetę. Podgotować aż mięso będzie miękkie. Na koniec serek rozrobić w szklance z zupą, wlać go do zupy. Na koniec śmietana oraz majeranek.
Ocena przepisu: 3 (11 gł.)
Wyświetlenia: 12760
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 30min.
Czas przygotowania: 30 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Wyśmienita zupa pieczarkowa

Wyśmienita zupa pieczarkowa

veronica#

Dodane przez:

veronica

2008-11-05
Wyśmienita zupa pieczarkowa
Grochówka

Grochówka

barti#

Dodane przez:

barti

2008-10-16
Grochówka
Zupa wiśniowa

Zupa wiśniowa

#

Dodane przez:

2010-01-21
Pomidorówka po węgiersku

Pomidorówka po węgiersku

#

Dodane przez:

2008-12-09

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa kanadyjska

!XXXL#

!XXXL

2009-09-14 10:05:00

To tylko pieczarkowa z wkładką,nic odkrywczego

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014