Kategorie przepisów

Zupa kapuśniakowa

Składniki

Sposób przyrządzenia

Golonkę gotujemy w wodzie. Golonkę wyciągamy jak zmięknie. Kapustę, marchew myjemy i szatkujemy. Wrzucamy do wywaru. Golonkę kroimy w kostkę i wrzucamy do kapusty. Dodajemy koncentrat, majeranek świeży, kucharek do smaku.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 3013
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zupa kapuśniakowa
monika4#

Dodane przez:

monika4

2009-10-08
Zupa kapuśniakowa

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zupka ryżówka

Zupka ryżówka

kamila1957#

Dodane przez:

kamila1957

2009-09-05
Warzywna z klseczkami z manny
Zupa brokułowa

Zupa brokułowa

kotek#

Dodane przez:

kotek

2009-09-06
Tak wygląda ta zupka ;)
Zupa chlebowa

Zupa chlebowa

slonko321#

Dodane przez:

slonko321

2010-07-03

Komentarze

Do przepisu na: Zupa kapuśniakowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014