Kategorie przepisów

Zupa szczawiowa

Składniki

Sposób przyrządzenia

Z porcji rosołowej gotujemy wywar - 3-4 litry wody (nie solimy), dodajemy włoszczyznę i ziemniaki pokrojone w kostkę. gotujemy, aż zmiękną warzywa.
Następnie dodajemy szczaw ze słoika i dopiero doprawiamy.
Na koniec dodajemy śmietanę.

jajka gotujemy na twardo, kroimy i zalewamy zupą szczawiową.
Ocena przepisu: 0 (0 gł.)
Wyświetlenia: 6353
Ile porcji: 11
Łączny czas przyrzadzenia: 45min.
Czas przygotowania: 45 min.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

Zupa szczawiowa
lyni_de_puch#

Dodane przez:

lyni_de_puch

2009-05-21
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Zupa wiśniowa

Zupa wiśniowa

agnieszka180#

Dodane przez:

agnieszka180

2009-09-05
Szybki barszczyk

Szybki barszczyk

dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2009-06-04
barszczyk
Zupa z fasolki Jasiek

Zupa z fasolki Jasiek

to2007#

Dodane przez:

to2007

2009-06-04
Zupa z pekinki

Zupa z pekinki

dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2009-06-11
Zupa z pekinki

Komentarze

Do przepisu na: Zupa szczawiowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014