Kategorie przepisów

Przepis na Żurek

Składniki

Żurek - jak zrobić

Z kiełbasy gotujemy wywar z włoszczyzną. Dodajemy do niego marchew i pietruszkę. Do wywaru dodajemy żurek. Doprawiamy przyprawami, dodajemy przecięty ząbek czosnku i plasterek cytryny. Na koniec zalewamy śmietaną.
Ocena przepisu: 2 (1 gł.)
Wyświetlenia: 1971
Ile porcji: 6
Łączny czas przyrzadzenia: 1godz. 0min.
Czas przygotowania: 1 godz.
Data dodania:
Zgłoś naruszenie przepisu

Zdjęcia

<
Żurek
jstock

Dodane przez:

jstock

2009-03-01
Żurek
slonko321

Dodane przez:

slonko321

2010-07-13
Żurek
slonko321

Dodane przez:

slonko321

2010-07-28
Żurek
mioda

Dodane przez:

mioda

2010-08-08
żurek malucha
Żurek
beatkaa153

Dodane przez:

beatkaa153

2011-02-24
>

Zobacz także:

Podobał Ci się ten przepis, zobacz podobne:

Żurek

Żurek

kasandra6

Dodane przez:

kasandra6

2009-03-19
Żurek z kiełbaską
Żurek z jajkiem

Żurek z jajkiem

ptychu

Dodane przez:

ptychu

2009-11-16
Żurek z jajkiem
Wielkanocny żur z kiełbasą

Wielkanocny żur z kiełbasą

aseret

Dodane przez:

aseret

2009-07-01
Zakwas na żur

Zakwas na żur

aseret

Dodane przez:

aseret

2009-12-07

Opinie i komentarze

Do przepisu na: Żurek

2012-03-31 20:33:54

uwielbiam żurki najlepiej jak jest najwięcej grzybów !!!

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017