Kategorie przepisów

Jesiotr

Jesiotr jest rybą o bardzo wielu walorach, spośród których należy wymienić niepowtarzalny smak mięsa. Przy okazji nadmienić trzeba, że to właśnie z ikry jesiotra przyrządza się kawior, uznawany za wykwintne danie oraz całkiem mocny afrodyzjak. Wszystkie zalety tej ryby będziemy mogli poznać, przygotowując jesiotra w śmietanie.

Sortuj: Alfabetycznie ↑ Alfabetycznie ↓ Data dodania ↑ Data dodania ↓ Ocena ↑ Ocena ↓ Wyświetlenia ↑ Wyświetlenia ↓

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 0min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2010-11-24

Wyświetlenia:
2596

Jesiotr w Śmietanie

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia45min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2010-11-24

Wyświetlenia:
5150

Jesiotr Pieczony

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia45min.   Ile porcjiIle porcji6

Data dodaniaData dodania2010-04-25

Wyświetlenia:
2778

Jesiotr w śmietanie
Konkurs AGD

Lubisz nasze przepisy?

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2014