Kategorie przepisów

Przepisy na Kuchnia francuska

Z czego czerpać kulinarne inspiracje, jeśli nie z bogatej kuchni francuskiej. Odnajdziemy tu niezliczoną ilość wyśmienitych potraw i oryginalnych smakowych kompozycji. Francuskie bakłażany w towarzystwie białego wina, ostrygi w bekonie lub grzyby przygotowane we francuskim sosie to tylko kilka propozycji na pyszne wzbogacenie menu.

Sortuj: Alfabetycznie ↑ Alfabetycznie ↓ Data dodania ↑ Data dodania ↓ Ocena ↑ Ocena ↓ Wyświetlenia ↑ Wyświetlenia ↓

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia6godz. 15min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2015-06-24

Wyświetlenia:
712

Ciasto francuskie z jajkami- domowe

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia2godz. 45min.   Ile porcjiIle porcji1

Data dodaniaData dodania2013-11-28

Wyświetlenia:
1477

Quiche Lorraine

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia35min.   Ile porcjiIle porcji2

Data dodaniaData dodania2013-07-31

Wyświetlenia:
1428

Sałatka paryska

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia2godz. 10min.   Ile porcjiIle porcji1

Data dodaniaData dodania2013-07-29

Wyświetlenia:
1579

Pain au levain

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 20min.   Ile porcjiIle porcji3

Data dodaniaData dodania2013-03-13

Wyświetlenia:
1391

Quiche z cukinią i szynką szwarcwaldzką

Ratatouille czyli ratatuja

Smaczne, wegetariańskie danie z Prowansji.

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia30min.   Ile porcjiIle porcji2

Data dodaniaData dodania2012-06-26

Wyświetlenia:
2007

Ratatouille czyli ratatuja

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia40min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2011-11-22

Wyświetlenia:
2762

Garnek prowansalski

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia3godz. 40min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2011-10-11

Wyświetlenia:
2035

Udka z kurczaka w czerwonym winie

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia15min.   Ile porcjiIle porcji1

Data dodaniaData dodania2011-09-08

Wyświetlenia:
2033

Ziołowy omlet z serem i szynką

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 0min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2011-06-07

Wyświetlenia:
1867

Daube z cielęciny z tymiankiem i zielonymi oliwkami

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia25min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2010-12-27

Wyświetlenia:
2011

Kurczak w sosie estragonowym

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia30min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2010-12-01

Wyświetlenia:
1925

Goujon z soli

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 0min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2010-11-29

Wyświetlenia:
2771

Francuska zupa cebulowa

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia10min.   Ile porcjiIle porcji2

Data dodaniaData dodania2010-11-29

Wyświetlenia:
2852

Tosty francuskie

Tarta z cukinią

Świetne danie obiadowe lub kolacyjne, tym bardziej, że ciasto można przechowywać długo w zamrażalniku lub upiec spód poprzedniego dnia. Tartę można po...

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 0min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2010-10-06

Wyświetlenia:
3066

Tarta z cukinią

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia45min.   Ile porcjiIle porcji6

Data dodaniaData dodania2010-02-25

Wyświetlenia:
3491

Francuskie quiche

«« | Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Następna | »»

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017