Kategorie przepisów

Przepisy na Wołowina

Wołowina pozwoli nam rozkoszować się feerią soczystych smaków, które bez trudu zawładną podniebieniem. Dodajmy też, że należy do grona najzdrowszych mięs, a ceny za dobry płat wołowiny niejednokrotnie osiągają horrendalne sumy. Ale czyż można przecenić smak wołowiny z szalotkami, bądź kotlecików z polędwicy w cytrynowej marynacie?

Sortuj: Alfabetycznie ↑ Alfabetycznie ↓ Data dodania ↑ Data dodania ↓ Ocena ↑ Ocena ↓ Wyświetlenia ↑ Wyświetlenia ↓

Pieczeń wołowa

Wołowinę należy wybrać zawsze różową, odcień mocno czerwony oznacza że mięso pochodzi od starego bydła. Wołowinę można podawać z ziemniakami lub klusk...

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia3godz. 30min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2016-02-22

Wyświetlenia:
323

Pieczeń wołowa

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 35min.   Ile porcjiIle porcji5

Data dodaniaData dodania2015-06-29

Wyświetlenia:
552

Kotlet mielony z ziemniakami

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 45min.   Ile porcjiIle porcji5

Data dodaniaData dodania2015-03-31

Wyświetlenia:
610

Gulasz wołowy z kaszą

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia50min.   Ile porcjiIle porcji10

Data dodaniaData dodania2015-03-01

Wyświetlenia:
560

Pieczone kotlety wołowo-wieprzowe

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 20min.   Ile porcjiIle porcji7

Data dodaniaData dodania2014-10-30

Wyświetlenia:
973

Gulasz wołowy

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 10min.   Ile porcjiIle porcji5

Data dodaniaData dodania2014-06-12

Wyświetlenia:
1043

Kotlety wołowo - drobiowe

Bitki z wołowiny w cieście francuskim

Smaczna przystawka na gorąco.

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia2godz. 5min.   Ile porcjiIle porcji5

Data dodaniaData dodania2014-06-06

Wyświetlenia:
1322

Bitki z wołowiny w cieście francuskim

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 20min.   Ile porcjiIle porcji5

Data dodaniaData dodania2014-05-30

Wyświetlenia:
871

Wołowina w winie

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia45min.   Ile porcjiIle porcji10

Data dodaniaData dodania2013-12-31

Wyświetlenia:
1024

Kotlety z pieczarkami marynowanymi do obiadu

Stek z dodatkiem rukoli i z pieczarkami

Danie o ciekawym połączeniu smaków.

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia50min.   Ile porcjiIle porcji1

Data dodaniaData dodania2013-12-19

Wyświetlenia:
930

Stek z dodatkiem rukoli i z pieczarkami

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 30min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2013-11-20

Wyświetlenia:
984

Wołowina duszona z pieczarkami

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia2godz. 0min.   Ile porcjiIle porcji8

Data dodaniaData dodania2013-11-17

Wyświetlenia:
772

Wołowina w kwasie chlebowym

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia2godz. 15min.   Ile porcjiIle porcji6

Data dodaniaData dodania2013-07-31

Wyświetlenia:
1052

Zrazy po nelsońsku

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia1godz. 45min.   Ile porcjiIle porcji4

Data dodaniaData dodania2013-07-30

Wyświetlenia:
879

Łopatka wołowa w warzywach

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia2godz. 0min.   Ile porcjiIle porcji6

Data dodaniaData dodania2013-06-30

Wyświetlenia:
2030

Wołowina po huzarsku

Gulasz

Dodatek do drugiego dania

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia4godz. 0min.   Ile porcjiIle porcji5

Data dodaniaData dodania2013-06-06

Wyświetlenia:
1081

Gulasz

«« | Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | ... 20 | Następna | »»

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017