73295 przepisów
na stronie

Kategorie przepisów

Dane użytkownika

eluszek

Login

eluszek

Data rejestracji

2009-07-07 12:41:51

Data ostatniej aktywności

2011-09-09 14:23:45

Zgłoś naruszenie

Opis

Wstaw na stronę, bloga, forum

Lub wstaw nasze logo

Przepisy  kulinarne

Punkty

  • Przepisy: 927
  • Zdjęcia przepisów: 1080
  • Komentarze przepisów: 108

Przepisy użytkownika

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia15min.   Ile porcjiIle porcji2

Data dodaniaData dodania2009-12-31

Wyświetlenia:
2614

Kolorowe Hamburgery

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia5min.   Ile porcjiIle porcji1

Data dodaniaData dodania2009-12-31

Wyświetlenia:
1460

Francuskie z fetą

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia15min.   Ile porcjiIle porcji2

Data dodaniaData dodania2009-12-30

Wyświetlenia:
3302

Tosty w Jajku smażone na Maśle

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia45min.   Ile porcjiIle porcji5

Data dodaniaData dodania2009-12-30

Wyświetlenia:
9289

Sałatka z Wędzonym Łososiem i Ryżem

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia5min.   Ile porcjiIle porcji1

Data dodaniaData dodania2009-12-30

Wyświetlenia:
1404

Krem Chrzanowo-Majonezowy z Pietruszką

Czas przyrządzeniaCzas przyrządzenia30min.   Ile porcjiIle porcji3

Data dodaniaData dodania2009-12-30

Wyświetlenia:
3745

Parówki Smażone z Cebulką i Żółtym Serem

Więcej przepisów użytkownika

Zdjęcia użytkownika

Kolorowe Hamburgery

Kolorowe Hamburgery

eluszek

Dodane przez:

eluszek

2009-12-31
Francuskie z fetą

Francuskie z fetą

eluszek

Dodane przez:

eluszek

2009-12-31
Tosty w Jajku smażone na Maśle

Więcej zdjęć użytkownika

Komentarze użytkownika

Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbaską

2011-09-09 14:24:54

Cieszę się niezmiernie że wszystkim smakuje!!!;-)

Ciasto snickers mocno orzechowe

2010-06-23 09:46:14

!ewelag przykro mi że ciasto się nie udało,mi zawsze ciasto wychodzi mięciutkie,mocno miodowe - po prostu pyszne a masa nigdy nie wypływa...Nie wiem co mogło być tego powodem,może budyń nie był wystarczająco ostudzony?Oczywiście można do masy nie dodawać masła aczkolwiek osobiście uważam iż wtedy jest znacznie gorsza,bardziej przypomina ciągnącą papę aniżeli krem do ciasta - kwestia gustu!Natomiast żółtek nie trzeba koniecznie dodawać... Jeżeli ktoś jeszcze zdecyduje się na upichcenie Snickersa bardzo proszę o podzielenie się wrażeniami i końcowym rezultatem bo opinia!ewelag bardzo mnie zaskoczyła szczerze mówiąc Pozdrawiam:)

Kisiel Jabłkowy Domowej Roboty z Sokiem Jabłkowym i Cynamonem

2010-03-02 14:49:07

A ja jestem zdania że jabłka w połączeniu z cynamonem zawsze smakują świetnie:)

Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbaską

2010-03-02 14:44:56

Oczywiście jeżeli wolisz bez cebulki !Fasolka po bretonsku no to OK, zamiast zagęszczać mąką można przetrzeć trochę fasoli przez sito - i jeden i drugi sposób jest dobry!!!
!Słowik koncentrat w większej ilości jak najbardziej wskazany,to zależy czy podajemy fasolkę na gęsto jako danie czy bardziej a'la zupę - W tym drugim przypadku więcej koncentratu (200-250g) i zdecydowanie czymś zagęścić.
Warto również dodać do fasolki troszeczkę kminku o czym wcześniej zapomniałam wspomnieć.
P.S.Bardzo się cieszę że przepis się przyjął i fasolka Wam smakuje;)

Przepyszne Kokosowe Kuleczki RAFAELLO

2010-01-23 10:45:18

Tak andruty to nic innego jak tradycyjne wafle:)

Bogata Sałatka Śledziowa

2010-01-23 10:42:51

Sama nie jestem wegetarianką ale zawsze nie wiedzieć czemu sądziłam że dzielą się oni na różne że tak to nazwę pod-grupy w tym na takich którzy nie jadają mięsa a jedynie ryby.Cóż,nigdy specjalnie w to nie wnikałam ale wszystkich urażonych przepraszam,po prostu nie korzystajcie z tego przepisu,za to pozostałym polecam i pozdrawiam:)

Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbaską

2010-01-12 11:14:45

Cała przyjemność po mojej stronie:)

Ogórki Konserwowe

2010-01-08 20:41:25

Kurcze nie dawało mi to spokoju,przemyślałam sprawę i właściwie to ja jednak koper dodaję i do kwaszonych i do konserwowych ale w przypadku tych drugich rzeczywiście nie jest konieczny...

Ogórki Konserwowe

2010-01-07 12:56:18

Zgadza się,oczywiście że się NIE DODAJE,chyba się bardzo nad czymś zamyśliłam przy pisaniu i popłynęłam...Dziękuję i proszę moderatorów o korektę:)

Fasolka po bretońsku z boczkiem i kiełbaską

2010-01-03 14:14:50

Bez obaw,te alkaidy na pewno nie mają nic wspólnego z atakami z 11września;P Raczej miałam na myśli zawarte w fasoli związki o właściwościach w wzdymających - Gdzieś kiedyś o nich czytałam i o ile mnie pamięć nie zawodzi (nie wiedzieć czemu) taką właśnie nosiły nazwę:)A jak tam fasolka????Udała się????Pozdrawiam:D

Więcej komentarzy użytkownika

Wszelkie prawa zastrzeżone - MojePrzepisy.pl 2006-2017